Ligeværd Esbjerg deltog på Folkemøde 2024 på Bornholm.

Ligeværd Forældre og Netværk satte fokus på forældresamarbejdet i den inkluderende folkeskole og om hvem, der er ansvarlig for hvad og hvilke forventninger, vi kan have til hinanden. I debatten deltog Rikke Alice Bille (leder af Forældrerådgivningen, Skole og Forældre), Claus Hjortdal (formand for Skolelederforeningen) og Jessica Uebeling (lærer og bestyrelsesmedlem), Københavns Lærerforening).

Det andet arrangement, som Ligeværd Forældre og Netværk havde, gik på samspillet mellem kommuner frivillige organisationer og hvorledes samarbejdet kan styrkes. Ved debatten deltog Pernille Gry Petersen (generalsekretær for Børnesagens Fællesryd), Charlotte Markussen(Høje Tåstrup Kommune) og Rikke Vingaard Bolvig (ambassadør og medlem af bestyrelsen i Forældre og Netværk). Der blev taget udgangspunkt i en forældres egne oplevelser.

Debatterne blev faciliteret af Ligeværd Forældre og Netværks formand Louise Weinreich Jakobsen.

Folkemødet er Danmarks største demokratifestival med 3400 debatter og samtaler lige fra partiledertaler, politiske events, arrangementer med kendisser, musikalske indslag og alle debatterne, hvor civilorganisationerne kommer til orde.

    

Rådgivning

Ligeværd støtter unge med særlige behov og deres forældre med råd og vejledning.

Kontakt ligelinie

Bliv en del af fællesskabet

Vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne med særlige behov…

Ja tak - vis mig hvordan

Ligeværd

Vi hjælper dig og din familie med alt fra netværk til beskæftigelse